твоята гледна точка
Библиотека в Индия – аналог на Акашовите записи. Съхраняват се записи с живота на всички хора
Автор Vnews, добавено на 09.12.2015 година, в категории: Трето око, Коментари (0)

palmovi-lista

В Бангалор, Индия, се намира уникалната Библиотека с палмовите листа, материалният аналог на Акашовите записи. Бангалор е столицата на индийския щат Карнатака. Това е едно от най-мистериозните и енергийни места в света. Посветени, политици, бизнесмени и звезди на шоубизнеса идват тук, за да научат миналите си прераждания и да разберат целта на своя земен живот.
Библиотеката с палмовите листа ще съществува дотогава, докато на планетата ни има хора, които изпълняват кармични задачи, за да издигнат своята душа. Палмовите листа разказват за миналото, за грешките и успехите на душата, посочват вариантите, през които може да мине човек. Има информация и за земния ни край. Съхраняват се записи с живота на всички хора. Понякога дори по време на разчитането и, информацията се променя – цветът на мастилото, с което са изписани буквите, става по-бледо или по-ярко.
 
Създадена преди 5000 години

Твърди се, че Библиотеката с палмовите листа съществува най-рано от преди 5000 години. За неин основател индийците почитат просветление мъдрец Шука Нади. Той получил прозрение свише да съхранява паметта на света, като записва всички човешки постъпки и прояви на душата. Не се знае от кога се използват палмовите листа. Сега в Библиотеката има 3655 тома. Във всеки има по 365 листа от палма. Всеки е дълъг 14 сантиметра и е широк 6 сантиметра. Палмовите листа са изписани от двете страни на старотамилски. Буквите са около половин милиметър. Всеки лист има перфорация, която наподобява картите, използвани при компютърна обработка на информацията.

Тълкувачът на палмовите листа

Пазител на Библиотеката и тълкувач на записите е господин Сахидананда Мурти. С чужденците той общува на английски език. Когато при него идва посетител, той се интересува от годината на раждане. Не иска да знае името, нито националността, нито професията на госта. После тълкувачът на записите открива палмовите листа със записите на човека. В дясната ръка държи миналото, в лявата – бъдещето.

Дарбата да се тълкуват записите на поколения човешки същества се предава от баща на син. Думите в старотамилския имат много значения. Тълкувачът носи бремето да намери най-точното тълкуване за човека, без да изкривява информацията, пазена върху палмовия лист. В полетата на много листа има допълнителни записи, които означават, че душата е правила опити да коригира съдбата си. Понякога посетителите не знаят годината на раждане на приятел или близък, за когото искат да попитат тълкувача. Ако този човек има трайно присъствие в живота им, информацията за него се съдържа в палмовия лист на посетителя. Там има данни за записа на другото лице, по което пазителят на Библиотеката може да го намери и да го разчете.

Как се прави тълкуването

Господин Сахидананда Мурти отваря палмовите листа със записа на душата и задава въпроси на посетителя. Например “ Вие сте едно дете ?“, „Вярно ли е, че сте се оженили на ( посочва конкретната дата, месец и година )“. След това започва да разказва за миналите прераждания на питащия – колко пъти е живял на Земята, в кои епохи, какви са кармичните му грешки и в какво е напреднала душата.

Известният австралийски журналист Петер Краса, посетил Библиотеката през миналата година, споделя, че атеизмът и скептицизмът му са се изпарили. От палмовите листа със своите минали животи той е научил, че е живял в Индия. Изменил е на своите духовни водачи, които са го възпитали в строго въздържание и аскетизъм. В сегашния си живот изкупува грешката си чрез самота. Няма да има брак, нито потомство. Редица ситуации, разтълкувани от пазителя на Библиотеката, са накарали журналиста да изпита срам от постъпките или малодушието си, от ограниченото мислене и от неумението му да живее така, че да следва нишката на развитието на душата си.
Полякът Мариус Пиортовски разбрал, че е имал 10 живота преди сегашния. Живял е в Израел преди 2000 г., в Индия, а най-старото му съществуване е било в Атлантида. Според г-н Пиортовски записът на неговия живот приличал на докладна записка, правена от страничен наблюдател. Върху палмовия лист имало дати, имена, години, градове, житейски избори, грешки и успехи.

Как е събирана информацията преди 5000 години,когато комуникациите не са съществували ?

Всеки запис съдържа информация за влиянието на планетите и съзвездията, под чиито вибрации се ражда човекът. Астрологичната прогноза идва от миналото и продължава в бъдещето. Тя засяга и конкретния живот сега. Всеки, който е пожелал да отворят листа с неговите животи, научава и датата на своята смърт.
Твърди се, че по света има 12 такива библиотеки, които пазят свитъци с информация за преражданията на всеки човек, живял на Земята. Тези духовни центрове обменят информация и попълват грижливо досието, за да помагат на душата да се учи от грешките си. В момента, в който човек научава миналото си от палмовия лист, буквите се променят и се прави нов запис.
Пазителят на Библиотеката в Бангалор твърди, че палмовите листа са древни компютърни дискети. Върху ограничената им площ се пази огромно количество информация за множество прераждания.
На всеки сто години според пазителя на библиотеката и тълкувач на записите се прави презапис на всеки палмов лист. Тогава се появява нова перфорация върху него- По-бледите текстове са от по-стари животи. Най-ярките букви са от протичащия живот. Мъдрият индиец разказва, че библиотеката е материализация на Акашовите записи, банка с информация, в която има данни за всички жители на Земята. Библиотеката в Индия е част от вселенската художествена мрежа, която е пазител на паметта от сътворението насетне.
Палмовите листа носят посланието, че ние много пъти сме били, сме и ще бъдем в тема.
В Индия вярват, че Библиотеката с палмовите листа е част от божествения план. Записите са предназначени за тези, които искат да опознаят себе си, за да се развиват в правилната посока, да пробуждат духа и да работят за глобалния еволюционен план на Твореца.
Ако хората проумеят, че днес са американци, в следващия си живот – араби, в другия – руснаци или българи, те няма да унищожават планетата, на която ще живеят много пъти на различни места.
В Библиотеката в Бангалор може да отиде всеки, който е готов да чуе истината за себе си.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Мистерията около египетските пирамиди е толкова дълбока, че археолозите и учените си блъскат главите с нея от хиляди години.

Хората са изказвали теории за това как са събрали човешка сила, за да […]

 

Категоричен лидер на предстоящия вот се очертава ГЕРБ, която води с 10,5% пред ППДБ на – 26,6 срещу 16,1 процента. Това […]

 

Голяма промяна с времето. Валежите спират и температурите се повишават.

Днес превалявания ще има само на отделни места, а в следобедните часове […]

 
 

към началото