твоята гледна точка
DeSheli – най-съвременният международен франчайз проект в козметичната индустрия вече и у нас
Автор Vnews, добавено на 07.04.2014 година, в категории: Здраве и красота, Коментари (0)

Международния козметичен бранд DeSheli е ново явления на козметичната сцена. Новаторския размах и високото качество на предлаганата козметична продукция, индивидуалния подход към клиентите и гарантираните резултати, го превръщат за кратки срокове в една от-най активно развиващите се компании в световен мащаб.

Компанията въплащава в себе си новаторски идеи, научни открития, високотехнологично оборудване, и разбира се услията на голям екип специалисти в областа на медицината и козметологията и бизнеса.

До края на 2014 година DeSheli планира да влезе в книгата рекорди Гинес, като най-активно развиващата се компания.

Създадена през 2008 година в Израел- меката на иновациите и научните открития, DeSheli партнира с най-изявените имена в фармацевтичната индустрия, създавайки формулите на козметичните си линии в водещи световни лаборатории като Hlavin Industries и  E. L. Erman Cosmetics Manufacturing Ltd.

През 2010 вече е на руския пазар като за 4години успява да се наложи като абсолютен лидер и марка № 1 за Русия по продажби и търсене.

Днес компанията има представителства в над 17 страни като Китай, Турция, Чехия, Сърбия, Казахстан, Литва, Латвия, Естония, 98 са в стадии на отваряне в страни като Испания, Германия, дори Щатите могат да се похвалят с първия си център на DeSheli в сърцето на Манхатън.

Предвид славата на българската жена, като една от най-красивите в света, България е първата европейска страна, с вече два открити центъра в София и Варна.

 

Каква е тайната на успеха

banner1

DeSheli продължава да заема все по-солидни позиции в козметичната индустрия, благодарение на високото качество и уникалното обслужване.

Компанията е без аналог в света, и е единствената предлагаща следпродажбено обслужване и обратна връзка с клиентите си.

Козметичните линии създадени от компанията се произвеждат в съответсвие с международните стандарти и изисквания, под контрола на Министерството на здравеопазването на Израел.

Продукцията е изцяло патентована и сертифицирана, като екслузивните права принадлежат единствено и само на DeSheli.

Уникалната политика на компанията дава възможност на всяка представителка на прекрасната половина на човечеството, първо да се запознае с продукцията, да получи професионална консултация за действието,и да се запознае с най-новото от света на красотата.

Училище за красота

Banner2 (Custom)

Всяка дама би желала да знае как правилно да се грижи за перфектната си визия, и разбира се, ако до днес нямаме създадено училище за красота, DeSheli предоставя именно такава възможност.

Грижата за кожата изисква знания, услия и време- дерматолози и експерти препоръчват комплексна грижа и подход.

DeSheli въплащава комплексната грижа на практика- козметичните линии представят комплекс предназначен за използване в домашни условия. Комплексът включва всичко необходимо за правилна грижа -почистване, подхранване, овлажяване и защита на кожата от вредните влияния на околната среда.

Уникалното допълнение е , високотехнологичната апаратна диагностика, която улавя прецизно всички индивидуални проблеми и отклонения на работата на клетките.

Козметичните линии са оринтирани  възстановяване на естествените процеси произтичащи в дермата.

Основния акцент е перспективите, които дава клетъчната биология в борбата с възрастовите изменения, преждевременното стареене и заболявания на кожата.

Леката щадяша формула на козметичните линии се базира на натурални съставки, пептиди и се отличава с ниска молекулярна маса, което позволява преминаването през повърхностния слой на епидермиса вътре в дермата.

Възтановяването на клетъчния баланс и подсилването на естествените възможности за възстановяване на кожата, дават изключителни резултати.

Запазената марка на компанията е пълно съпровождение на всяка жена през времето на използване на продукцията. Това е първата компания в света, която има постоянна обратна връзка с клиентите си, като предоставя ежемесечна компютърна диагностика в рамките на година, което позволява да се проследяват желаните резултати.

Повече информация може да получите в центровете на DeSheli  в София , Студентски град, ул. „Проф. Атанас Иширков“13, 0877 371 7770877 371 777

и Варна, бул. „Владислав Варненчик“186, Мол Варна ет.2,

 0877 119 2400877 119 240

 0877 119 2330877 119 233

www.desheli.bg

 Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Единствено махането на акциза за домашната бира успя да обедини депутатите

Предложената от финансовото министерство промяна в данъчните закони, станала известна като донос-бонус, отпада. Според нея трябваше да се дава бонус от […]

 

Комисията по земеделието, храните и горите прие на второ четене промени в Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия, […]

 

Градусите обаче няма да са толкова високи, колкото през миналата. Без режим на водата, добри прогнози за реколтата
Към 8 […]

 
 

към началото