твоята гледна точка
„Движение България на гражданите“: Напусналите ДБГ и преминали в ББЦ са 4-ма
Автор Vnews, добавено на 10.03.2014 година, в категории: Вести, Коментари (0)

След неделната пресконференция на България без цензура, на която бе оповестено масово напускане на членове на „Движение България на гражданите“и преминаването им в редиците на България без цензура, от Движението на Миглена Кунева във Варна изпратиха официална позиция по въпроса.

Публикуваме само фактологията, посочена от ДБГ, без да даваме гласност на квалификациите и подозренията, лансирани в позицията им. Правим това, тъй като vnews.bg не е тиражирало нападки и обвинения срещу Движението, а само фактът, че част от ръководството на ДБГ е преминало в новата формация.

Ето позицията на ДБГ в цифри:   Напусналите ПП ”Движение България на гражданите” – Варна и станали членове на ББЦ са точно 4 души на ръководни постове и това са:  Георги Ковачев – бивш председател на район Младост; Димитър Груев – човекът, който го наследи на поста и  в същия район;  Поля Ченева – заместник председател  на горните двама, отново в район Младост; Георги Георгиев – бивш председател на район Владиславово. Останалите „близо  300 члена“ както пише в медиите, са не повече от 30 души от всички райони в града и около 50-60 новоприети ударно в последния месец роми от Владиславово, които се вливат в структурите на ББЦ преди още да са приети официално от Управителния съвет на ДБГ в София, т.е. де юре не са членове на България на гражданите.

Гореизброените лица, които ни напускат, отдавна се опитват да опорочат дейността на структурите в града, но, след като действията им бяха стопирани своевременно от областното ръководство, защото са в разрез с моралните ни ценности, се опитаха да ги приложат там, където актове като задкулисни договорки и порочни изборни практики се приемат с отворени обятия. В крайна сметка ръководството на ДБГ- Варна благодари на Георги Ковачев, Димитър Груев, Поля Ченева,  Георги Георгиев и техните съмишленици,  че сами напускат партията, защото напоследък  с агресията и сприхавостта си бяха в огромна тежест на всички останали честни и добросъвестни членове, а процедурите по изключване в една демократична партия са доста сложни.

„Движение България на гражданите“ е дългосрочен проект, който специално във Варна, се радва на членска маса от над 1200 души – повечето активни, доказали себе си във времето и доказателство за това са последните парламентарни избори, в които Варна постигна второ място в страната след София и категорично премина четирите процента.

Благодарим на всички членове, които остават лоялни на каузата „България на гражданите“ и не се поддават на внушения, излизащи от краткосрочни политически проекти и техните обещания за бързо забогатяване. Всъщност, наше верую е противопоставянето на именно такива хора и идеи, а те не са малко.

Благодарим Ви и Бог да пази България!

Варна,

10.03.2014

Областно ръководство на ПП „България на гражданите” – ВарнаСподелете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Преди обед на много места в низините и равнините ще е с ниска облачност или мъгла. Над останалите райони ще е предимно слънчево, но следобед от запад ще започне ново увеличение […]

 

На 3 март отбелязваме Националния празник на България, навършват се 145 години от Освобождението.

На този ден през 1878 г. е подписан Санстефанският […]

 

Горива от руски нефт в България вече няма да се произвеждат. Вносът на суровината от Москва спира от днес, след като […]

 
 

към началото