твоята гледна точка
На 18 октомври Бареков дебютира като политик във Варна
Автор Vnews, добавено на 12.09.2013 година, в категории: Властта, Коментари (0)

Кампанията „България без цензура“ е естественото продължение на едни  от най-успешните тв формати в България „Гореща точка“, „България избира“ и „България без цензура – пролет 2013 г.“

На 16-и септември Николай Бареков започва официални си тур като строител на партийна структура из страната с кампанията „България без цензура“. Първата спирка от обиколката на доскорошния шеф на ТВ 7 и екипа му ще е в гр. Смолян. Предвижда  се да  бъдат посетени  над 18 града в България.

Хората в цялата страна ще имат възможност, по познатия вече сценарий, да дадат гласност както на проблемите на града, в който живеят, така и на техните лични, информират от пресофиса  на водещия.

За намиране на решения на административни, граждански и други казуси, отново ще се грижи  юридическият екип на „България без цензура“.

Както до сега, екипът от юристи и репортери ще пристига ден по-рано в съответния град. В центровете ще бъдат разположени шатра и сцена, където хората ще имат възможност да споделят проблемите и каузите, за които биха искали да се борят. Новото в този формат са кръглите маси, на които ще се разискват различни и проблемни теми. Като здравеопазване, инфраструктура, проблеми на малките и средни предприятия, раждаемост – общо 10 на брой.

„България без цензура“ ще предостави трибуна и за представители на местната власт, които отказват да печелят партийни дивиденти от участието си в кампанията.

„Всички кметове и общински съветници са добре дошли на нашата сцена. Готов съм да подкрепя и политици, които имат присъствие в политическия живот на страната, но са останали неомърсени и не са участвали в изпълнителната власт“, казва Николай Бареков.

Всяко посещение ще завъшва с концерт на популярни и местни изпълнители, уточнява пресекипът на дебютиращия официално като политик Бареков.

ПРОГРАМА НА КАМПАНИЯТА “БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА” ПО ГРАДОВЕ:

ПЪРВА СЕДМИЦА

16.09 СМОЛЯН

18.09 МОНТАНА

20.09 ВРАЦА

ВТОРА СЕДМИЦА

23.09   ВИДИН

25.09  ПЛОВДИВ

27.09 СТ. ЗАГОРА

ТРЕТА СЕДМИЦА

30.09 ПЛЕВЕН

2.10  РУСЕ

4.10 РАЗГРАД

ЧЕТВЪРТА СЕДМИЦА

7.10 КЮСТЕНДИЛ

9.10 ГАБРОВО

11.10 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ПЕТА СЕДМИЦА

14.10 ШУМЕН

16.10 ДОБРИЧ

18.10 ВАРНА

ШЕСТА СЕДМИЦА

21. 10 ЯМБОЛ

23.10 СЛИВЕН

25.10 БУРГАС

 

28.10-01.11 – ПЕРНИК И БЛАГОЕВГРАДСподелете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Мобилните шофьорски книжки, самооценката на годността за шофиране и по-добрата осведоменост за пешеходците са някои от промените в правилата на ЕС за шофьорските книжки приети от Европейския парламент на сесия в […]

 

Очакваме икономическата и финансовата среда да останат непроменени, няма да вдигаме данъци. Това каза министърът на финансите Асен Василев по време […]

 

Министрите определят цената за домакинствата – сега средната е 19,2 ст., ще се вдигне на 20,2 ст.

От 1 юли се премахва […]

 
 
Още от Властта
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

към началото