твоята гледна точка
Енергийните потоци през април водят към нови възможности
Автор Vnews, добавено на 11.04.2013 година, в категории: Трето око, Коментари (0)

Нови енергии, нови възможности, нови проекти, нова реализация, нов поглед навън и навътре едновременно.
Нещата от януари насам хукнаха с бясна скорост към новото. Кой доколко е готов да влезе в този нов ритъм е друг въпрос обаче. Цялата 2012 година бе един вид подготовка. Шегувах се, че с края на 2012-та празнуваме завършването на училище, с празничен абитуриентски бал. Е, отпразнувахме го – кой с фойерверки и радостни възгласи, кой плахо и с тревожни очаквания за бъдещето.
Важното е, че вече сме във висшето училище, където се иска истинско майсторство за да продължиш успешно, без да се спъваш.

Факт е обаче, че в тези нови времена всичко сдържано и покривано щем, не щем – изскача на повърхността; всичко е съвсем прозрачно. Но е добре да знаем, че това не е порок! Това не е нещо от което да се срамуваме и да крием. Може да си много, ама много голям майстор, да си стигнал до космически нива. Но да си пропуснал някой мъничък и съществен урок от първи клас :-) Няма проблем, времето, което се движи в спирала те връща веднага обратно в първи клас. И ако егото (духовното – най-упоритото и коварното) не се запъне като магаре на мост, това учене става много бързо и резултатите те изстрелват оше по-напред.

В последните дни минах през една особена турбуленция, която ме запрати в най-дълбоките нива на сътворението.Така особено не помня някога да съм се чувствала. Минаха дни, а аз все още бях озадачена от особените усещания, съпровождащи предходните дни. Така съдбата съвсем уместно и по план ме срещна за пореден път с любими мои приятели, подхвърли ми определени текстове и подсказки – и разбрах какво се случва.

Неотдавна пуснах тази информация, получена чрез Татяна Золотухина в страницата ни във фейсбук, а именно: “Девизът на април е „осъзнаване на новото“. Енергиите на далечния космос въздействат „прицелно“ на планетата ни, повишавайки вибрациите, изтривайки остарялата информация, а също, установявайки нови връзки с по-високото ниво на колективното съзнание. Човекът е неспособен да измени радикално своята природа, без да преживее емоционално (със сърцето) собствените понятия, без да потвърди истинността им със своя живот на всички нива, включително и на поведенческо ниво (промяна на подсъзнанието). И така, през април менталните ни представи ще бъдат подложени на силно очистващо въздействие. Добрата новина е в това, че всеки човек ще има възможност да се настрои към Божествените вибрации и да осъзнае смисъла на пребиваването си на Земята. Този процес на ментално преустройство ще продължи през цялата година. Осъзнаването на единството с всичко съществуващо е само първия етап от духовната трансформация. Много по-важно е да се преживява това единство всеки ден и във всяко действие, дори да е най-обикновено.”

Може да звучи банално вече това непрестанно и безкрайно изчистване, но то си тече. И не просто тече, ами е много осезаемо. Точно като един тъмен поток го видя и моя скъпа приятелка, за която случващото се във фините светове е така лесно видимо, както синьото небе. Тъмен поток – нисковибрационна енергия, всички онези стари схващания, клиширани модели и неприложени в живота знания биват провокирани от този добре прицелен лъч космическа енергия, която облива Земята. Чисти се на лично, дълбочинно, обществено, масово ниво. Със сигурност нещо дълбоко стаено и във вас изплува и тръгва към общия поток. А дори да не чистите вие, то бълбукането и аромата на този поток дърпа вниманието ви, докосва ви с енергетиката си, прави ви впечатление. А може и да ви оказва влияние в една или друга степен.

Друго събитие, което привлича вниманието е кратния анонс, че нещо особено се било случило в магнитосферата на 4-ти април. Изместване на магнитните полюси, което е осезаемо и видимо, а пък мониторите на SWMF следящи тази активност са нарочно спряни за 5 часа и данните за това време са потулени от НАСА.

Не се наемам да коментирам какво точно и защо се е случило. Просто подреждам парченцата от мозайката. Очевидно е, че нещо се случва. Затова, ако и при вас са се появили, или в момента текат особени усещания, дори раздразнение, агресия, тъга, усещане за загуба на смисъл и фокус – то не се притеснявайте. Вие сте си наред. Просто в момента ситуацията е такава.

Какво да направим ли? Ами простичко – да наблюдаваме и осъзнаваме тези състояния, да разговаряме с тях за да видим какво имат да ни кажат. Да осъзнаваме, че тези необясними настроения най-вероятно не идват точно от нас, а просто сензитивно долавяме общата моментна вълна. И както казах на мой любим човек по повод тези тъмни потоци: не е нужно да се гмуркате във вълните им, за да изпитате и съ-преживеете целия спектър от емоции, които текат. Достатъчно е да стоите осъзнати на брега и да наблюдавате. С поглед навън, но и навътре. И после да пренесете тази будна осъзнатост в ежедневието си, в най-малките думи, мисли, постъпки. Защото това е следващото ниво на приложното майсторство след осъзнаването.

В общение с водачите ми, в най-дълбоките и скътани кътчета на несъзнаваното аз задавах въпроси. И най-отчетливият отговор на въпросът “Как да се откъснем от сенките и да продължим напред – към пълния си потенциал” бе следният: “Подобно на опънат до краен предел ластик, с който сте закачени за сянката от миналото, от сегашен или минал живот, трябва да направите крачка към нея, да видите в светлината сянката, да я приемете, опознаете и осъзнаете и после с любов да откачите кукичката с ластика и да продължите в която посока ви тласка сърцето”.

Предупредени бяхме: “през април менталните ни представи ще бъдат подложени на силно очистващо въздействие. Добрата новина е в това, че всеки човек ще има възможност да се настрои към Божествените вибрации и да осъзнае смисъла на пребиваването си на Земята.Фокусирайте се върху добрата новина :-) Всеизвестен факт е, че след всяко вълнение идва покой. След всеки спад следва възход. Предстои ни една от най-светлите поредици празници.

Предстоящите празници, отзнаменуващи възкресението, живота и красотата ни тласкат точно към една такава сериозна работа – с поглед навътре, но и осъзнато виждане навън. Чистота, свежест, нови сили и възкресени, възвърнати сили разкриващи истинската ни красота и блясък, установявайки нови връзки с по-високото ниво на колективното съзнание. Това е новата, водеща вълна, която виждам да се надига. Фокусирайте се върху нея и се радвайте, че ще можете да вдъхнете от аромата й, да се изпълните с бляскавата й светлина съвсем подготвени, почистили основите, с нов, ясен поглед и огромно освободено пространство, което да бъде изпълнено с Божествените вибрации, свързващи човека с неговата Божествена творческа същност.
Ще съм истински щастлива да съпреживеем тази разгръщаща се цветна вълна заедно. Нека на Цветница – да пробудим и възкресим Твореца вътре в нас.

Мартина Иванова, свойизбор.comСподелете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Aсен Василев ще бъде кандидатът за премиер на „Продължаваме промяната“. Това стана ясно от думите на Кирил Петков, който направи специално изявление часове преди официално партията да получи мандат от президента […]

 

От 1 юли всички пенсии за трудова дейност, отпуснати до 31 декември 2021 г., ще се повишат с 10 процента. Към […]

 

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Температурите още ще се повишат, в сравнение с вчера и […]

 
 

към началото