твоята гледна точка
Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социална услуга за пълнолетни лица с увреждания
Автор Vnews, добавено на 23.05.2024 година, в категории: Вести, Коментари (0)

Община Варна обявява конкурс за предоставяне на специализирана социална услуга „Дневен център“ с целева група „Пълнолетни лица с увреждания“. Капацитетът на услугата е 25 места. Необходимо е да се реализира на територията на община Варна. Дневният център трябва да предоставя следните социални услуги: „Дневна грижа“, „Информиране и консултиране“, „Застъпничество и посредничество“,  „Терапия и рехабилитация“, „Обучение за придобиване на умения“, „Подкрепа за придобиване на трудови умения“.

Кандидатите представят документите до 17:30 часа на 12.07.2024 година в общ запечатан непрозрачен плик, лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка в деловодството на Община Варна. Върху плика кандидатът трябва да приложи заявление – Приложение 1, което може да бъде изтеглено от https://www.varna.bg/bg/messages/8760.

За провеждането на конкурса е назначена специална комисия, включваща нечетен брой членове. Тя проверява наличието и редовността на представените документи. Кандидат, който не отговаря на изискванията и не е представил всички изискуеми документи, не се допуска до участие. На 17.07.2024 г. от 09:30 ч. комисията ще разгледа, оцени и класира представените от кандидатите документи за предоставяне на социалната услуга.

За допълнителна информация: Ася Радуилова – главен инспектор „Социални подпомагане и проекти“, Дирекция „Социални дейности“ към Община Варна, тел. 052/820 537.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Глобалният икономически растеж се стабилизира след глобалните сътресения, сочи най-новият доклад на Световната банка.

Подобрение в глобалните перспективи се дължи най-вече на растежа за Съединените щати: сега се предполага, че БВП на […]

 

След топлия понеделник във вторник, 11 юни, е обявен жълт код за горещо време.

При екстремно високи температури от първа степен метеоролозите предупреждават […]

 

Изненадващо за социолозите, но не и за варненци, 7 партии влизат в следващото Народно събрание, сочат официалните данни от преброяването на […]

 
 

към началото