твоята гледна точка
Как да се освободим от негативната енергия
Автор Vnews, добавено на 12.11.2023 година, в категории: Здраве и красота, Коментари (0)

Всеки човек има нужда да се освободи от негативните емоции и преживявания. Понякога обаче се чувстваме изморени и депресирани без причина и затова е добре да знаем как да се пречистим от негативната енергия.

Според психоложката Марианна Басс има различни начини да се пречистим от негативната енергия на всички нива от нашия живот. Тя посочва два от тях, които са лесни и бързи.

Вяра

Независимо от вашата религиозна принадлежност, вярата може да ви помогне да се заредите с положителна енергия. Може да вярвате в нещо свое, но от духовна гледна точка, казва Басс.

„Духовното пътешествие е индивидуално и много лично. Не може да бъде организирано. Не е вярно, че всички трябва да следват един и същи път. Вслушайте се в себе си“, казва духовният учител и клиничен психолог Рам Дас.

Много велики гурута в продължение на хиляди години са говорили за божествената сила, която може да защити всеки от нас.

Този подход ще ви помогне да се предпазите от влиянието на отрицателната енергия.

Вода

Плуването в морето или океана е най-добрият начин за пречистване от негативната енергия. Но ако нямате тази възможност, тогава просто топла вана със сол ще свърши работа. Водата често се използва специално за духовно пречистване, както потвърждават много свещени текстове.

Докато се потапяте във вода, кажете думи, които ви дават сила и ви изпълват с вяра в доброто. Легнете във ваната за 20 минути със затворени очи и си спомнете моментите на щастие в живота си, представете си светло бъдеще. Водата ще отмие цялата умора и ще ви зареди с положителна енергия.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

След като стана ясно, че гърци купуват българско олио и с боя го „превръщат“ в зехтин, сега Интерпол съобщава, че проблемите идват и от Италия, и от Испания.

Маслиновата реколта е слаба, […]

 

Предстоят много екстремни явления, при това не отделни, а свързани във вериги – обилни валежи, продължителни суши и повече горещи вълни
За […]

 

Днес от запад валежите ще спират, след обяд и в югоизточните райони. В Източна България, с продължаващото понижение на температурите, дъждът […]

 
 

към началото