твоята гледна точка
Промени в маршрутите на автобуси 12, 13 и 209
Автор Vnews, добавено на 17.05.2023 година, в категории: Вести, Коментари (0)

Маршрутът на автобусни линии 12, 13 и 209 във Варна ще бъде променен заради изпълнение на мащабен ВиК проект, съобщават от „Градски транспорт“, съобщиха от пресцентъра на община Варна.

Поради реконструкция на магистрален водопровод „Варна – Златни пясъци – III етап“ и доизграждане на канализационна мрежа в селищни образувания Изгрев, Кочмар, Сълзица, Пчелина и Сотира от 18.05.2023 г. до 30.07.2023 г. се въвежда временна организация на движението по бул. „Христо Смирненски“. От 9:00 часа утре ще бъде затворен за движение двупосочно участъкът от кръстовището с ул. „Мир“ до кръстовището с ул. „Дубровник“.

Автобусите по линии 12 и  13 след спирка „Мир“ ще завиват надясно по бул. „Христо Смирненски“ в посока обръщач „Бриз“. Ще обслужват спирки „Медицински комплекс“, „Сотира“  и „Бриз“.

Без обслужване ще бъдат спирки „Военна болница“ и  „Черноризец Храбър“ – ДВУПОСОЧНО.

Автобусите по линия 209 в посока „Почивка“ след спирка „Мир“ ще завиват надясно по бул. „Христо Смирненски“. Ще обслужват спирки „Медицински комплекс“, „Сотира“  и спирките по маршрута си до  „Почивка“.

Без обслужване ще бъдат спирки „Военна болница“ и  „Черноризец Храбър“ – ДВУПОСОЧНО.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Поне 5 нови имена в редактирания списък на акад. Денков

 

3 часа се оказаха достатъчни слънцето да изгрее отново над правителството с премиери Николай Денков и Мария Габриел. Ден след като бившата еврокомисарка […]

 

Може да се стигне до извода, че бившият министър-председател (Бойко Борисов) е предоставил на трети лица придобити в резултат на извършено […]

 

Радев даде мандата с предупреждение, че вече е дискредитиран и е по-добре Денков сам да се откаже
Само Народното събрание […]

 
 

към началото