твоята гледна точка
МБАЛ „Уни Хоспитал“ е най-модерната многопрофилна частна болница в сърцето на България
Автор Vnews, добавено на 23.11.2022 година, в категории: Вести, Коментари (0)

Каква е нашата мисия?

„Всичко за здравето под един покрив“ – е да предложим най-пълноценна, качествена и комплексна грижа за здравето на нашите пациенти от доказани специалисти, прилагащи най-иновативните методи на лечение с помощта на медицинска техника и апаратура от последно поколение.

Нашето име е знак за универсална медицинска грижа и уникална професионална техника, осигуряващи многопрофилно обслужване!

Ние вярваме, че прецизната диагностика и добрата грижа са ключът, който ще осигури правилното многопрофилно лечение и бързото възстановяване на нашите пациенти. Болница „Уни Хоспитал“ разполага с най-висок клас медицинска апаратура за ранно диагностициране – ПЕТ-скенер, ЯМР, компютърен томограф, както и модерна техника за лъчетерапия и радиохирургия.

С тяхна помощ висококвалифицираният персонал, състоящ се от доктори и медицински сестри, помагат на страдащия и нуждаещ се човек.

В какви направления може да се лекувате при нас?

В болницата работят 30 клиники, отделения и лаборатории, които осигуряват многопрофилно обслужване и грижа за пациентите. 7 високотехнологични операционни зали дават възможност за извършване на най-големите по обем и сложност оперативни интервенции. Екипът ни се състои от над 160 доктори и близо 300 професионалисти по здравни грижи, включително медицински сестри.

Модерните технологии в ръцете на специалистите с висок професионализъм, с който работим, превърнаха „Уни Хоспитал“ в национален лидер в областта на:

  • онкологията;
  • лъчелечението;
  • нуклеарната медицина.

Центърът е и регионален лидер в:

  • съдовата хирургия;
  • пластичната хирургия;
  • неврологията;
  • микробиологията.

Какво е представлява здравния туризъм и какви грижи получават пациентите при нас?

Уни Хоспитал“ е единствената многопрофилна болница в България, сертифицирана от GHA – Глобална здравна организация.

Основната й цел е чрез своята акредитационна програма тя да допринесе за подобряване на работата с пациенти, които предприемат пътуване с цел лечение или долекуване в собствената си страна или в международен план.

Фокусът в тази дейност е опита и преживяването на пациентите в продължение на целия процес на здравния туризъм, започващ с решението за пътуване до изписване от здравното заведение и завръщане в дома, както и устойчивост на приложимите медицински протоколи.

„Уни Хоспитал“ развива медицинския туризъм към пациенти от Европа, Азия, Африка. Основните дейности по направления, включени за програмата по здравен туризъм са: онкология, пластично-възстановителна и естетична хирургия, съдова хирургия, ортопедия и травматология, физикална и рехабилитационна медицина.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Православната църква почита днес паметта на св. Николай Мирликийски Чудотворец. Днешния празник народът нарича Никулден.

Св. Николай е покровител на моряците и рибарите и банкерите.

Николай Мирликийски е роден през III в. в […]

 

Проф. Николай Габровски е номинацията за премиер на ГЕРБ-СДС.

Президентът Румен Радев връчва първия мандат на ГЕРБ-СДС – първата по численост парламентарна […]

 

От 1 януари 2023 г. спира помощта от 25 ст. за литър гориво и ще се изработва нов механизъм за целево […]

 
 

към началото