твоята гледна точка
Продават на търг кораба „Vera Su“
Автор Vnews, добавено на 28.09.2022 година, в категории: Бизнес, Коментари (0)

Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб „Vera Su“ ще се проведе днес, от 11:00 ч. в сградата на Дирекция „Морска администрация – Варна“, съобщават от Дирекция „Морска администрация“.

Първоначалната цена на търга с явно наддаване е определена на база изготвена експертна оценка от лицензиран независим оценител. Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски долара без ДДС. За участие в търга се изисква депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания кораб.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие изтече на 27 септември 2022 г., като те се подаваха в Деловодството на Дирекция „Морска администрация – Варна“.

Изпълнителна агенция „Морска администрация“ обяви търг за продажбата на моторния кораб „Vera Su“, който повече от месец седя заклещен в скалите при Камен бряг. Моторният кораб Vera Su заседна край местността Яйлата при Камен бряг на 20 септември 2021 г. и беше изтеглен след повече от месец на 26 октомври 2021 г.

Цялостната операция по изтеглянето и изваждането, определена от експерти като изключително рискова, бе добре планирана, координирана и проведена при стриктно следван план под контрола на настоящия вицепремиер и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Единствено махането на акциза за домашната бира успя да обедини депутатите

Предложената от финансовото министерство промяна в данъчните закони, станала известна като донос-бонус, отпада. Според нея трябваше да се дава бонус от […]

 

Комисията по земеделието, храните и горите прие на второ четене промени в Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия, […]

 

Градусите обаче няма да са толкова високи, колкото през миналата. Без режим на водата, добри прогнози за реколтата
Към 8 […]

 
 

към началото