твоята гледна точка
Трима нови съветници положиха клетва във Варна
Автор: Пресцентър ОбС - Варна, добавено на 10.12.2021 година, в категории: Изборът, Коментари (0)

Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна. В началото на днешното заседание на Общинския съвет Стоян Петков, Юлиян Губатов и Веселин Вешев се заклеха „във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от Варненската община и да работят за тяхното благоденствие“.

Новите съветници заеха местата съответно на Бранимир Балачев, Костадин Костадинов и Цончо Ганев, които бяха избрани за депутати в 47-то Народно събрание. За първи път влизат в състава на местния парламент.

Стоян Петков от ГЕРБ е архитект и член на варненската колегия на Камарата на архитектите. Юлиян Губатов от ПП „Възраждане“ е завършил Икономически университет – Варна и работи като счетоводител. Съпартиецът му Веселин Вешев е дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. От няколко години се занимава със селско стопанство.

Юлиян Губатов е заявил желанието си да бъде включен в постоянните комисии „Финанси и бюджет“, „Наука и образование“ и „Транспорт“, както и във ВрК „Опазване и възпроизводство на околната среда“. Веселин Вешев иска да участва в работата на „Младежки дейности и спорт“, „Култура и духовно развитие“, „Архитектура и градоустройство“, както и на „Структури и общинска администрация“. Стоян Петков ще влезе в съставите на постоянните комисии „Архитектура и градоустройство“, „Благоустройство и комунални дейности“, „Собственост и стопанство“, както и на временните „Структури и общинска администрация“ и Правна комисия.

Тримата са поредните нови попълнения в Общинския съвет през тази година. По-рано членове на местния парламент станаха Емил Бояджийски, Николай Почеканов, Даниела Димова и Николай Малев.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

Hot News

Италия предложи на ООН да бъде създадена международна посредническа група, която да се опита да постигне постепенно прекратяване на огъня в Украйна, предаде Франс прес, като цитира италианския външен министър Луиджи […]

 

Изпълнителният директор на Световната продоволствена програма (WFP) на ООН Дейвид Бийзли предупреждава, че войната в Украйна е създала „безпрецедентна криза“ от […]

 

Възможно най-бързо трябва да прекратим зависимостта си от вноса на руски горива и съм дълбоко убедена, че можем. Това заяви председателят […]

 
 

към началото