твоята гледна точка
Адвокати ще съдят СЗО за “заблуждаване” на света относно опасността на пандемията от Ковид-19 –
Автор Vnews, добавено на 28.10.2020 година, в категории: Твоят глас, Коментари (0)

Група адвокати планират да съдят Световната здравна организация (СЗО) за заблуждаване на света относно колко опасна е пандемията от Ковид-19, както и за мерките предприети за овладяването ѝ, които според тях са нанесли сериозни щети върху живота на хората и световната икономика.

Инициативата идва от д-р Рейнер Фюелмих – адвокат, известен със спечелени дела срещу Дойче Банк и Фолксваген. Според него “кризата от коронавирус” трябва да бъде преименувана на “измамата коронавирус” и главните виновници да бъдат осъдени в дело за престъпления срещу човечеството, сравними с Нюрнбергския процес. Фюелмих публикува видео в YouTube с детайлно обяснение за исканията си. Видеото в последствие бе свалено от платформата.

“Първо – има ли пандемия от Ковид-19 или само пандемия на PCR тестове, по-точно, резултат от PCR тест означава ли, че индивидът е заразен с Ковид-19 или няма нищо общо с инфекцията от Ковид-19?”

„Второ, т.нар. мерки против коронавирус, като затварянето, маските, социалната дистанция служат ли да
защитят хората от коронавирус, или единствено служат да всяват паника, за да вярват хората, че живота
им е застрашен без да се питат, така че в края на краищата фармацевтичните и технологични компании
да печелят огромни суми от продажбата на PCR тестове, други тестове и ваксини?“

“Вярно ли е, че немското правителство е лобирано, повече от всяко друго правителство, от главните герои на така наречената пандемия от коронавирус? Германия е позната като особено дисциплинирана страна и е трябвало да служи за модел за подражание на света, със своето стриктно и следователно успешно придържане към мерките за коронавирус.”

Освен въпросите Фюелмих обявява, че е изслушал огромен брой мнения на учени и експерти и ако докаже, че PCR тестовете нямат нищо общо с инфекцията Ковид-19, хората, които са попаднали под мерки за ограничение на коронавируса имат право на обезщетение. Накрая адвокатът твърди, че ще съди виновните за престъпления срещу човечеството.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

advert-vnews1

Hot News

След 4-часови дебати ПК „Финанси и бюджет“ одобри проектобюджета на Варна за 2021 г. Той е в размер на 556,7 млн. лева, от които 68,63 млн. лева ще бъдат осигурени по […]

 

До три месеца се очаква ЕС да бъде технически готов за въвеждане на единен номер за хората, които са ваксинирани срещу […]

 

Отрасловият съвет предлага на министъра на образованието и науката да бъде променен графикът на предвидената пролетна ваканция, съобщава Диян Стаматов – […]

 
 
Още от Твоят глас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

към началото