твоята гледна точка
Възстановяват учебните занятия в VII СУ „Найден Геров“
Автор Vnews, добавено на 04.01.2019 година, в категории: Властта, Коментари (0)

От 7-ми януари, понеделник, ще бъдат възстановени учебните занятия в ремонтираната сграда на VII СУ „Найден Геров“, както следва: I смяна ще бъздат учениците от 1, 3, 4, 8, 9, 10, 11 и 12 клас, II смяна – учениците от 2, 5, 6 и 7 клас. Началото на учебните часове за първи клас е 8.00 ч. За I смяна – 7.30 ч., за  II смяна – 13.30 ч.
VII СУ „Н. Геров“ е първият обект, който се въвежда в експлоатация по проект „Модернизация на образователната инфраструктура на територията на град Варна“ по ОП „Региони в растеж“, който включва общо 7 училища и три детски градини. Проектите са финансирани със 100% безвъзмездна финансова помощ в размер на 16,3 млн. лв.
Изпълнени са  дейности по конструктивно укрепване на  сградата, поставена е фасадна топлоизолация, извършен е ремонт на покрива, подменена е дограмата, изпълнени са нови пожароизвестителна и оповестителна инсталации. Изградена е достъпна среда – хидравличен асансьор за достъп на хора с увреждания до всички етажи на сградата, рампа и подемник.
Информация за организацията на учебния процес е публикувана и на електронната страница на VII СУ „Н. Геров“ http: // 7suvarna.comСподелете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

advert-vnews1

Hot News

Днес православната църква отбелязва християнския празник Цветница, наричан още Връбница. По традиция той е винаги седмица преди Великден и е един от светлите пролетни празници. Посветен е на тържественото посрещане на […]

 

Днес православните християни отбелязват Лазаровден. В основата за празника е библейската притча за възкресението на Лазар от Исус Христос.
В българските традиции […]

 

Компания, близка до лидера на НФСБ Валери Симеонов, е построила жилищен блок върху парцела, който той и фирма „СКАТ“ придобиват от […]

 
 

към началото