твоята гледна точка
С приятелски волейболен мач бе открит обновеният спортен комплекс на МУ- Варна
Автор: Пресцентър МУ - Варна, добавено на 18.10.2018 година, в категории: Вести, Коментари (0)

На 18 октомври официално бе открит обновеният спортен комплекс на МедицинскиуниверситетВарна. Областният управител на град Варна г-н Стоян Пасев,  кметът награда г-н Иван Портних и ректорът на МУ-Варна проф. д-р Красимир Иванов отрязахалентата на реновираната база с пожелания за бъдещи успехи на спортистите.

Комплексът е открит през 1984 година, а това е първият мащабен ремонт на базата. Тукежедневно се провеждат тренировките на студентите по волейбол, баскетбол и тенис. В по-малката зала преподавателите обучават бъдещите медици по аеробика, обща физическаподготовка, йога, народни танци и бокс.

Традиционно в залата се провеждат и състезанията по баскетбол и волейбол, част отпрограмите на общинските турнири за Купа 8-ми декември и Варненска универсиада, накоято през тази година МУ-Варна за пореден път стана комплексен победител.

Сред останалите официални гости на събитието бяха д-р Янко Станевзам. председател наОбщински съвет-Варна, директорът на ДирекцияСпортна Община Варна г-н КристианДимитров, г-н Данчо Илиевглавен експерт в ДирекцияСпорт“, председателят на БЧК- Варна г-н Илия Раев, кап. 1 ранг Емил Йордановзам. началник на ВВМУ „Н.Й. Вапцаров, както и ръководителите на спортни департаменти от варненскитеуниверситети. Поздравителен адрес бе получен от началника на ВВМУ флотилен адмиралпроф. Боян Медникаров.

Студентският танцов съставДиана получи заслужени аплодисменти от академичноторъководство на университета и гостите след блестящото изпълнение наТракийски танц“.

Откриването на комплекса продължи с приятелски волейболен мач между отборите на МУ-Варна и ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“.Споделете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

advert-vnews1

Hot News

За Варна е изключително важно да има достоен представител в Брюксел. Българските общини все още малко се възползват от директно еврофинансиране с проекти от Брюксел, но Варна има своите първи успешни […]

 

Във връзка с информацията на Министерството на здравеопазването за липса на радиофармацевтици за изследвания на пациенти с онкологични заболявания и съмнение […]

 

Всеки втори е готов да нарушава закона, особено ако има материална изгода. Това показва научно изследователски проект „Икономиката в сянка като […]

 
 

към началото