твоята гледна точка
Улично гурме на второто издание на Улицата на готвачите на 6,7 и 8 юли до ФКЦ
Автор Vnews, добавено на 29.06.2018 година, в категории: Афиш, Коментари (0)

Заради прогнозите за дъжд с няколко дни се отлага второто издание на Улицата на готвачите до Фестивален и конгресен център – Варна. Организаторите на вкусното събитие канят варненци и гостите на града гладни и с добро настроение на 6, 7 и 8 юли, вместо обявените предварително дати – 29 и 30 юни и 1 юли.

Снимка на Улицата на готвачите.

Минувачите на кулинарната улица ще могат да опитат вкусни бургери, бурито, невероятни пържени картофки, сладолед, хитовите плодови шишчета Фрутели и още много други вкусотийки.

Снимка на Улицата на готвачите.

Звездният готвач на Варна Chef Filip Spasov отново ще приготви улично гурме! Менюто за юлсокото му  представяне включва:

✤ Луд таратор с мента, лимонова кора и джинджифил

✤ Крокети с маринована риба и сос Тартар

✤ Леко пикантен агнешки бургер с хумус и едра горчица

✤Прясна паста от Занаятчийска Прясна Паста / Handmade Fresh Pasta с песто от босилек, магданоз и чили

✤ Прясна паста от Занаятчийска Прясна Паста / Handmade Fresh Pasta с доматен сос и наденица от черно прасе

За десерт:

✤ Курабии С овесени ядки и джинджифил

✤ Шоколадови курабии с прясна мента

✤ Отворен еклер с малини и крем шибуст с ванилия и лайм

✤ Тарталети “Павлова”



Споделете текущата публикация:

Коментирай





Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!



Реклама

advert-vnews1

Hot News

Франция стана за втори път в историята световен шампион по футбол.

В зрелищен и резултатен финал срещу Хърватия на стадион “Лужники” в Москва “петлите” се наложиха с 4:2 с автогол на Манджукич […]

 

Още три цикъла на продължителни валежи ни очакват до края на лятото – от 22 до 25 юли, от 30 юли […]

 

Очакванията при предстоящото преброяване на населението на България и жилищния фонд през 2021 година да е под 7 милиона души. Това […]

 
 

към началото