твоята гледна точка
Улично гурме на второто издание на Улицата на готвачите на 6,7 и 8 юли до ФКЦ
Автор Vnews, добавено на 29.06.2018 година, в категории: Афиш, Коментари (0)

Заради прогнозите за дъжд с няколко дни се отлага второто издание на Улицата на готвачите до Фестивален и конгресен център – Варна. Организаторите на вкусното събитие канят варненци и гостите на града гладни и с добро настроение на 6, 7 и 8 юли, вместо обявените предварително дати – 29 и 30 юни и 1 юли.

Снимка на Улицата на готвачите.

Минувачите на кулинарната улица ще могат да опитат вкусни бургери, бурито, невероятни пържени картофки, сладолед, хитовите плодови шишчета Фрутели и още много други вкусотийки.

Снимка на Улицата на готвачите.

Звездният готвач на Варна Chef Filip Spasov отново ще приготви улично гурме! Менюто за юлсокото му  представяне включва:

✤ Луд таратор с мента, лимонова кора и джинджифил

✤ Крокети с маринована риба и сос Тартар

✤ Леко пикантен агнешки бургер с хумус и едра горчица

✤Прясна паста от Занаятчийска Прясна Паста / Handmade Fresh Pasta с песто от босилек, магданоз и чили

✤ Прясна паста от Занаятчийска Прясна Паста / Handmade Fresh Pasta с доматен сос и наденица от черно прасе

За десерт:

✤ Курабии С овесени ядки и джинджифил

✤ Шоколадови курабии с прясна мента

✤ Отворен еклер с малини и крем шибуст с ванилия и лайм

✤ Тарталети “Павлова”



Споделете текущата публикация:

Коментирай





Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!



Реклама

advert-vnews1

Hot News

Жълт код заради силен вятър е обявен за Варненска област в понеделник. Времето над Черноморието ще бъде слънчево, но след пладне от северозапад облачността ще започне да се увеличава и до […]

 

Българите в чужбина вероятно са много голяма сила, но никой няма реални данни колко точно са те. Протестите им преди дни […]

 

На 22 септември се навършват 110 години от обявяването на Независимостта на България. Това е един от най-паметните дни в българската […]

 
 

към началото