Година и половина след развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли се оглежда за нов мъж в живота си и изглежда е хвърлила око на щастливо женения си по-млад колега Крис Хемсуърт.

Анджи дори е задействала план, чрез който да се сближи с австралиеца, който е женен и има три деца от актрисата Елза Патаки. Джоли вече е поставила ултиматум на агентите си да ѝ осигурят роля в екшън заедно с холивудския красавец, пише RadarOnline.

„Тя наистина се възхищава на актьорската му игра и смята, че е невероятен на екрана. Така че много иска да се снимат заедно в близко бъдеще. Анджи се приготвя да се завърне на големия екран и е убедена, че с Крис ще са страхотна екранна двойка. Мотивите ѝ обаче са и други – тя всеки път се вълнува, когато е в близост до него и не пропуска да го заговори“, коментира източник пред медията.

Снимка: Instagram

По думите му близкото им местоположение на наградите „Златен глобус“ не е било никак случайно, а дело на екипа на Джоли, който уредил тя да гравитира около красавеца, за да може да флиртува с него. Доскоро се носеха слухове, че бившата на Пит има романтична връзка с камбоджанския рапър Прач Лу, но изглежда това вече е в миналото./Tialoto.bg