твоята гледна точка
В здравната каса заработи система за управление на клиентопотока
Автор Vnews, добавено на 05.02.2018 година, в категории: Вести, Коментари (0)

Електронна опашка вече улеснява гражданите при посещението им в РЗОК – Варна. Новата компютърна система премина успешно тестовете и работи от няколко дни, като основната идея е въвеждането на по-добър ред и бързина при обслужването на гражданите. В зависимост от услугата, която търсят в Здравната каса, посетителите се снабдяват с билет с пореден номер в зоната за изчакване, а автоматична система ги кани чрез информационен дисплей и звуков сигнал в съответния офис и на съответното гише. Обслужващите компютри в офисите са оборудвани със система, която позволява да бъде повикан следващия клиент с билет, без за това да се губи време.

Системата за издаване на билети с номер и оповестяване на клиенти има 8 работни места – по 1 в офисите №102 и №110, 2 работни места в офис №109 и 4 работни места – в офис №104.

Новата система е въведена за 7 вида услуги:

  • Прием на заявителни документи (деловодни услуги);
  • Заверка на рецептурни книжки;
  • Заверка на протоколи за скъпоструващи лекарства;
  • Получаване на протоколи;
  • Заверка на тест-ленти;
  • Издаване на уникален код за достъп;

Консултиране на граждани за здравните йм праваСподелете текущата публикация:

Коментирай

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон!
Не го правете и ако не сте напълно съгласни с тези правила!Реклама

advert-vnews1

Hot News

На извънредна среща Комисията за борба с грипа и респираторните заболявания във Варна взе решение да обяви грипна епидемия за Варна, както и разпуска учениците в грипна ваканция.

Това се наложи заради големия […]

 

Почти двойно са се увеличили случаите на остри респираторни заболявания във Варна. Болните през настоящата седмица са били 718, докато предходната […]

 

Ремонти на улиците „Цар Симеон I“ и „Михаил Колони” в центъра на Варна започват от следващата седмица. Поради тази причина от […]

 
 

към началото