Леонрадо Ди Каприо и Кейт Уинслет са любовници! Това твърди сп. Star и то още от корицата на новия си брой. Медията базира твърдението си на последната визита на актрисата, която бе гост на благотворителната гала на плейбоя в Сен Тропе миналия месец. Близки до звездите разкриха пред списанието, че те са имали и моменти на интимност по време на гостуването на носителката на „Оскар“.

„Лео има силни чувства към Кейт от мига, в който я видя. Той я определяше като най-красивата жена на света и за него тя все още е такава. През годините той излизаше с много модели, но никога не се е свързвал с тях на интелектуално ниво, както му се случи с Кейт“, разкри приятел на Ди Каприо пред списанието.

Уинслет е омъжена за Нед Рокенрол от 5 години и двамата имат син. Според мълвата обаче, бракът им не е никак стабилен в последните месеци.

„Уинслет е омъжена и има син, но според вътрешни хора, бракът й не е никак добре в последните месеци. Говори се, че между нея и Нед има сериозно напрежение, а едновременно с това снимки показват как тя флиртува с Лео. Хората четат между редовете…. Нед може да е голямо дете понякога и не понася Лео, което допълнително го отдалечава от Кейт“, твърди друг източник.

Сайтът Gossip Cop е потърсил мнението звездите, но от тяхна страна няма коментар. Въпреки това приятел на Ди Каприо е отрекъл подобна „новина“, коментирайки, че той и Кейт са приятели от 20 години и помежду им няма нищо повече.